logo_website-1slogan

Maatwerk

Meer dan 10 jaar ervaring

Online bestellen

Achteraf betalen

Bankirai schutting

Bij het afschermen van uw tuin met een schutting maakt u met een Bankirai schutting een goede keus. Bankirai is een stevige hardhoutsoort die tegen een stootje kan. Schuttingen worden vaak aangetast door insecten en schimmels omdat ze in een vochtige omgeving staan en een goede houtkeuze kan dit tot een minimum beperken. Bij Elegant Wood kunt u voor een betaalbare prijs een dergelijke schutting aanschaffen. 

Een natuurlijke kleur

Bankirai hout is kwalitatief erg geschikt, omdat het bekend staat als één van de hardste houtsoorten en daarom minder gevoelig is voor vocht. Verder heeft een Bankirai schutting als voordeel dat het zijn natuurlijke kleur heeft en er verder niet veel onderhoud behoeft. Bij aanschaf van een Bankirai schutting bij Elegant Wood bieden wij u:
  •          Advies over het plaatsen van de schutting en waar u op moet letten.
  •          Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Weinig onderhoud

Voor een sterke schutting die weinig onderhoud vergt, kunt u terecht bij Elegant Wood. Onze medewerkers ondersteunen u graag bij uw keuze voor een schutting en geven u advies waar u denkt dit nodig te hebben. Als u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op. In de webshop kunt u alle artikelen eenvoudig en veilig bestellen.

Meer informatiepagina's:

Bamboe vlonderplanken | Trelly | IdeAL Combischerm | Ervaringen elegant wood
Bekijk hier ons aanbod

Heeft u overige vragen?

Velden met * zijn verplicht