Zorgeloos shoppen Betaal achteraf!

ZAAGSERVICE

We zagen al uw hout- en houten plaatmateriaal op maat.
Met onze professionele zaagmachines leveren
wij een hoge kwaliteit bij iedere zaagklus.

Neem contact op

Maatwerk

Meer dan 10 jaar ervaring

Online bestellen

Achteraf betalen

Bankirai schutting

aanbod

Voor een hardhouten Bankirai schutting gaat u naar Elegant Wood in Sliedrecht. U kunt bij ons terecht voor een verscheidenheid aan schuttingen, poorten en houtenvloeren waarmee we uw tuin kunnen voorzien van een mooie en stijlvolle uitstraling. U heeft daarbij de keuze uit diverse modellen, houtsoorten en kleuren waardoor de inrichting geheel naar eigen stijl kan worden uitgekozen. Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden voor uw tuin te bekijken!

Bankirai schutting

Door het ruime assortiment is het voor Elegant Wood mogelijk om de hele inrichting van uw tuin te verzorgen. Naast de Bankirai schutting kunnen we voor u ook een vlonder aanleggen, een carport installeren en uw tuin voorzien van de nodige accessoires en meubelen. Onze specialisatie is voornamelijk het op maat maken, monteren en leveren van schuttingen. De Bankirai schutting van hardhout is dan ook een van onze meest verkochte producten. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van het hardhout heeft u langer plezier van uw schutting en daarnaast bieden we bij Elegant Wood ook nog eens divers maten en soorten Bankirai schuttingen aan.

Naast de Bankirai schutting vindt u bij ons ook poorten, vlonders en plantenbakken.

Meer weten? Neem even contact op!

Mocht u een bepaald artikel niet tegen zijn gekomen op de website dan kunt u altijd even bellen met 0184 424300 dan staan wij u graag te woord! Voor vragen en meer informatie kunt u ook gebruik maken van het contactformulier of stuur een e-mail naar info@elegantwood.nl.Meer informatiepagina's:

Gaasmatten | Paviljoen partytent | Onderhoudsvrije schutting | Tuinhout Papendrecht