Zorgeloos shoppen Betaal achteraf!

ZAAGSERVICE

We zagen al uw hout- en houten plaatmateriaal op maat.
Met onze professionele zaagmachines leveren
wij een hoge kwaliteit bij iedere zaagklus.

Neem contact op

Maatwerk

Meer dan 10 jaar ervaring

Online bestellen

Achteraf betalen

Douglas overkapping

aanbod

Douglas hout voor het maken van een overkapping koopt u bij uw leverancier van hardhout en zachthout: Elegant Wood. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé houtspecialist in Nederland en België. Bestel Douglas hout voor de vervaardiging van uw overkapping snel en eenvoudig online en profiteer van scherpe prijzen en snelle levering. Oriënteert u zich liever eerst rustig op onze prijzen? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op!

Douglas hout: perfect voor het maken van een overkapping
U vindt bij ons alles wat u nodig heeft van het maken van een overkapping met gebruik van Douglas hout. Douglas hout staat bekend als bijzonder sterk en duurzaam hout. Mede hierdoor wordt deze houtsoort vaak buiten toegepast. Douglas hout is bestand tegen weer en wind, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. U kunt ervoor kiezen zelf een overkapping met Douglas hout te maken. Daarnaast leveren wij indien gewenst ook werk voor u op maat! Hiermee maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Bezoek onze zaak
Woont u in omgeving Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam of Sliedrecht? Dan woont u in de buurt van onze zaak. Loop gerust eens binnen om u in alle rust te oriënteren op ons aanbod Douglas hout voor het maken van een overkapping. Ons team staat voor u klaar en voorziet u graag van advies op maat. Bekijk de routebeschrijving naar onze zaak of bel voor meer informatie gerust naar nummer 0184 424300.

Douglas planken kopen voor het maken van een overkapping? Bestel online of kom langs in onze zaak. Profiteer van scherpe prijzen!



Meer informatiepagina's:

Douglas planken | Rabat schutting | Houten tuintegels | Blue Rabbit