Oktober deals!

Diverse producten in de aanbieding gedurende de maand oktober

Bekijk de aanbieding

Zorgeloos shoppen Betaal achteraf!

ZAAGSERVICE

We zagen al uw hout- en houten plaatmateriaal op maat.
Met onze professionele zaagmachines leveren
wij een hoge kwaliteit bij iedere zaagklus.

Neem contact op

Maatwerk

Meer dan 10 jaar ervaring

Online bestellen

Achteraf betalen

Paviljoen kopen

aanbod Bij Elegant Wood kunt u een mooi paviljoen kopen voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een aantal schitterende paviljoens om uw tuin mee aan te kleden en zijn daarin heel voordelig in vergelijking met andere aanbieders. U heeft de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren om een geschikt paviljoen aan te schaffen. Ons bedrijf is specialist op het gebied van tuinaankleding met een prachtig aanbod tuinartikelen.

Paviljoens en partytenten

Elegant Wood biedt een mooi aanbod tuinmeubels, terrashaarden, parasols, paviljoens en meer. Bij ons kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een paviljoen kopen dat aansluit op uw wensen. We bieden keuze uit verschillende modellen en kleuren. Elk paviljoen biedt bescherming tegen de zon en zorgt voor een gezellige plek om in de tuin te zitten. Ook is het een mooie en praktische aankleding voor elk tuinfeest. De aanwezigheid van tuinschermen maakt het geheel compleet.

Van harte welkom

Wilt u een paviljoen kopen, kijk dan op deze website voor het assortiment van Elegant Wood. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wilt u graag persoonlijk advies om de juiste keuze te maken, dan bent u welkom in onze vestiging in Sliedrecht.

Meer informatiepagina's:

Paviljoen partytent | Onderhoudsvrije schutting | Tuinhout Papendrecht | Gaasmatten