Zorgeloos shoppen Betaal achteraf!

ZAAGSERVICE

We zagen al uw hout- en houten plaatmateriaal op maat.
Met onze professionele zaagmachines leveren
wij een hoge kwaliteit bij iedere zaagklus.

Neem contact op

Maatwerk

Meer dan 10 jaar ervaring

Online bestellen

Achteraf betalen

Paviljoen kopen

aanbod

Een prachtig paviljoen om uw tuin mee aan te kleden kunt u tegen scherpe prijzen kopen bij Elegant Wood, de specialist in tuinaankleding. Onze medewerkers hebben een lang leertraject afgelegd. Daarom hebben ze gedegen kennis van onze werkzaamheden en producten. Daarnaast hebben ze geruime ervaring in het vak. Daardoor kunnen ze u uitstekend van deskundig advies voorzien.

Een paviljoen kopen voor een verrassend lage prijs

Bij Elegant Wood kunt u een paviljoen kopen voor een verrassend lage prijs. Wij hebben een breed assortiment aan tuinmeubelen, maar ook parasols en partytenten. Als u bij ons een paviljoen wilt kopen, dan kunt u kiezen uit diverse modellen in verschillende maten en kleuren. U kunt een mooie plek creëren in uw eigen tuin waar u beschermd bent tegen de zon. Bovendien biedt een paviljoen beschutting als het regent. U kunt bij Elegant Wood ook diverse tuinschermen vinden om het plaatje compleet te maken.

Meer weten? Wij helpen u graag!

 U kunt een paviljoen bij Elegant Wood online kopen, maar ook vanuit onze winkel. U bent hier ook van harte welkom. Wilt u graag meer informatie voordat u een paviljoen gaat kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0184 424300, een e-mail te sturen naar info@elegantwood.nl of door ons online contactformulier in te vullen.Meer informatiepagina's:

Paviljoen partytent | Onderhoudsvrije schutting | Tuinhout Papendrecht | Gaasmatten