Duurzame producten

Online bestellen

Scherpe prijs

Persoonlijke service

Hardhout

Hardhout leent zich uitstekend voor diverse toepassingen in de tuin. Denk hierbij aan een hardhouten schutting en tuinschermen. Doordat de houtsoort weersbestendig is, heeft deze een lange levensduur en kunt u vele jaren genieten van uw tuinartikelen. Bij Elegant Wood vindt u niet alleen een zeer ruim aanbod aan hardhouten producten, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Gebruik ons scherp geprijsd hardhout voor uw tuinscherm of schutting

Hardhout is niet gevoelig voor schimmels en andere aantastingen en hoeft niet behandeld te worden met lak of verf. De houtsoort vereist weinig onderhoud en behoudt zo een mooie en natuurlijke uitstraling. Hardhout is daarom zeer geschikt voor het bouwen van een tuinscherm, hardhouten schutting of ander soort tuinafscheiding. Tevens kunt u bij ons terecht voor:

Doordat wij het hout direct inkopen vanuit het buitenland, kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw hardhouten tuinschermen, schutting of andere artikelen.

Laat uw hardhouten tuinschermen op maat maken

Naast de weersbestendigheid en veelzijdigheid van hardhout, profiteert u van meerdere voordelen wanneer u een hardhouten tuinscherm of schutting wilt laten maken. Zo heeft u de keuze uit hout in verschillende afmetingen, tinten en van diverse merken, zoals Elephant. Ook bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en kunt u bij ons terecht voor maatwerk. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen voor uw hardhouten tuinschermen? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Kom langs of neem eerst contact met ons op

Bestel uw hardhouten schutting of tuinschermen eenvoudig in onze webshop of loop eens binnen in onze showroom in Papendrecht, nabij Dordrecht. Hier staan onze medewerkers voor u klaar en voorzien we u van deskundig advies. Heeft u vooraf vragen over het laten maken van een tuinscherm van hardhout? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 078-785 92 93 of info@elegantwood.nl.