Ons bedrijf

Door een uitstekende reputatie op te bouwen door heel Nederland en België hebben we een indrukwekkend klantenbestand kunnen opbouwen welke nog steeds elke dag groeit.

Ons bedrijf  is een betrouwbare voorraadhoudende leverancier in massief hardhout en zachthout voor de particuliere doe-het-zelver en de professionele gebruiker/groothandel alsmede bestrating van het merk Gardenlux (bekend van Robs Grote Tuinverbouwing)

Hoofdzakelijk bestaat ons assortiment uit tuinhout en sierbestrating met daarbij meer dan een groot assortiment gerelateerde producten.
Enkele voorbeelden hiervan zijn schuttingplanken, terrasplanken, bruggen, grondkeringen, Aluminium systemen maar ook producten zoals carports, prielen en tuinhuizen.

Ook verkopen we uiteraard diverse constructie producten waarvoor wij ook bekend staan in de regio bij de aannemers en bouwbedrijven. Ook ontwikkelen we onze eigen producten waardoor ons assortiment steeds verder uitgebreid wordt.

 

Elegant Wood Nederland samengevat

Montage

Onze specialisaties zijn maatwerk, een goede afwerking van de producten en service naar de klanten.

Maatwerk

Een steeds groter wordende specialisatie is de productie van poorten, dubbele poorten en inrijpoorten op maat. Door de ervaring die we hebben met deze producten kunnen we onze klanten op de puntjes bedienen met hun specifieke wensen.

Gespecialiseerd personeel

We werken met gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers, die door hun jarenlange ervaring en kennis ieder hun sporen in de houtsector verdient hebben. Veel van onze werknemers komen uit een leertraject waarna ze werkzaam worden in ons bedrijf.

Onze sponsors:

Leveranciers

We werken samen met verschillende grote leveranciers zoals Tuindeco / Felix Wood / Elephant en Gardenlux. Deze bedrijven hebben hun eigen uitgebreide product-assortiment. Dit assortiment kunnen wij aanvullen door al deze producten ook op maat te fabriceren met beschikbare losse materialen zoals aluminum, hout en WPC produkten in diverse kleuren.

Tevens werken we samen met 1 van de grootste ijzerwarenleverancier waardoor ons assortiment ijzerwaren zelfs groter is dan die van menig speciaalzaak en bouwmarkten.

Dus samenvattend hopen wij u van dienst te kunnen zijn en zien of horen u graag!

Met vriendelijke groet,

Team Elegant Wood

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder!

Contact

Over ons