Productie in eigen beheer

Specialist in maatwerk

Scherpe prijzen

Duurzame producten

Schutting

Bij Elegant Wood & Stones in Papendrecht bieden we een uitgebreide selectie aan onderdelen voor een schutting, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De schuttingplanken zijn speciaal ontworpen om niet alleen duurzaamheid en privacy te bieden, maar ook om een moderne uitstraling aan uw tuin te geven. Kies voor de natuurlijke charme van hout of de onderhoudsvriendelijke optie van composiet. Bij ons vindt u een schutting die past bij uw buitenruimte.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Alle delen voor een schutting vindt u in ons assortiment

Voor de volledige samenstelling van uw schutting hebben we een uitgebreid assortiment aan materialen en onderdelen. Of u nu de voorkeur geeft aan de strakke, moderne uitstraling van een composiet en aluminium schutting of de natuurlijke warmte van hout wenst, wij hebben de juiste schuttingplanken voor u. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende poorten die aansluiten bij uw schutting, om zo een uniforme look in uw tuin te creëren. Ons aanbod bevat ook alle benodigde schuttingonderdelen voor de plaatsing, zoals palen en beslag. Of u nu een volledige schutting vanaf de grond opbouwt of bestaande delen wilt vervangen of uitbreiden, ons aanbod biedt u alle componenten die nodig zijn voor een duurzame en aantrekkelijke tuinafscheiding.

Bekijk hier onze populairste tuinschermen

.woocommerce.columns-4 {
margin-top: 20px;
}
h2.woocommerce-loop-product__title {
margin-top: 20px !important;
}
#slider_image img{
max-height: 300px;
}
.kolom-2-lp {
padding-top: 5px;
padding-bottom: 30px;
}

Bestel eenvoudig uw schuttingplanken en bevestigingsmaterialen

De ideale schutting realiseert u met onze tuinmaterialen. Kies uit een breed scala aan schuttingplanken en andere onderdelen om uw schutting te plaatsen. Naast schuttingoplossingen bieden wij een uitgebreid aanbod aan tuinhout en aanverwante producten, waarmee u elk tuinontwerp kunt voltooien. Start vandaag nog met het creëren van uw perfecte buitenruimte en bestel uw producten.