Productie in eigen beheer

Specialist in maatwerk

Scherpe prijzen

Duurzame producten

Houten overkappingen

Bij Elegant Wood & Stones in Papendrecht vindt u een divers aanbod aan houten overkappingen die elke tuin kunnen verrijken. Van sfeervolle paviljoens en romantische priëlen tot praktische carports en stijlvolle veranda’s, onze houten overkappingen bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Elke overkapping is ontworpen om uw buitenruimte te transformeren, waardoor u meer van uw tuin kunt genieten, ongeacht het weer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij verkopen kwalitatief materiaal voor houten overkappingen

De basis van onze houten overkappingen ligt in het gebruik van hoogwaardige houtsoorten. Ons tuinhout is zorgvuldig geselecteerd voor zijn duurzaamheid en schoonheid, ideaal voor het creëren van een stevige en aantrekkelijke overkapping. Met onze rabatdelen van hout kunt u bovendien een gesloten of semi-gesloten ruimte maken, perfect voor wie wat extra beschutting zoekt. Om uw houten overkapping compleet te maken, bieden wij ook bijpassend materiaal aan, zoals deuren en glazen schuifwanden, die niet alleen de functionaliteit verhogen maar ook zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Bekijk hier onze populairste overkappingen

Bestel uw materiaal voor een overkapping

Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel alles wat u nodig heeft voor uw houten overkapping. Ons hout is daarnaast niet alleen ideaal voor overkappingen, maar ook perfect voor het bouwen van schuttingen en andere tuinconstructies. Of u nu een gezellige zitruimte wilt creëren of uw auto wilt beschermen tegen de elementen, met ons tuinhout kunt u elk project realiseren.