Zaag service
Maatwerk poorten en tuinschermen
Advies voor uw tuin
Afterpay
18 jaar
Zaag service
Maatwerk poorten en tuinschermen
Advies voor uw tuin
Afterpay
18 jaar


Profiteer direct van onze acties en aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wilt u direct profiteren van onze acties en actuele aanbiedingen? Schrijf je dan nu gelijk in voor onze nieuwsbrief. Na aanmelding ontvang je van ons e-mail met een link ter bevestiging. Je e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor het sturen van onze Elegant Wood nieuwsbrief. Uiteraard is het mogelijk om je op elk gewenst moment weer af te melden.

Tuinschermen

Bekijk onze shop

Tuinschermen

Terras & gevel

Overkapping

Poorten

Tuinhuizen

IJzerwaren

Tuinhout

Tuindecoratie

Familiebedrijf Elegant Wood & Stones inmiddels al meer dan 17 jaar een begrip in de drechtsteden en omstreken

Welkom op de site van Elegant Wood & Stones die beste keus voor al uw tuinmaterialen en speciaal maatwerk zoals inrijpoorten, tuinschermen en overkappingen op maat

Wij zijn de specialist wanneer u van plan bent uw gehele tuin aan te pakken, en kunnen alle aspecten uit handen nemen met als eindpunt een plek buitenshuis waar u kunt genieten van uw kostbare vrije tijd.

Elk jaar komen onze leveranciers met nieuwe producten en we proberen zo snel mogelijk ons complete assortiment in te voeren op de site dus het kan zijn dat u sommige artikel nog mist. Uiteraard doen we ons best om dit zo snel mogelijk op orde te brengen!

Door scherpe inkoop en productie in eigen beheer kunnen wij topkwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen.

Ons team heeft als doelstelling u als klant een uitstekende service te verlenen en u te adviseren over de diverse mogelijkheden.

Heeft u ergens anders een scherpe offerte gehad? Kom langs en wij garanderen betere prijzen!

Over ons

Home